Image30

Hundefoto

Her om dagen hadde jeg en liten fotoshoot med hunden til en bekjent. For en som stort sett knipser bilder av fjær, natur og blomster var det en morsom adspredelse. Og ikke minst, jeg trenger å øve meg på å ta denne typen bilder. Bortsett fra å ta bilder av vår egen hund, noe jeg gjør veldig lite i og med at hun hater det, er det første gangen jeg har prøvd meg på hundefoto :)

Den flotte modellen heter Hector. Han er en Staffordshire bull terrier på 6 år, en liten kraftplugg og energibunt!  Han hadde med seg et par vakre venninner som dukker opp på noen av bildene. Tinka, en Bichon Havanais blanding på 8 år og Chihuahuaen Hedda på 4 år :)

.

Vakre Hector

Trykk på bildene i gallerier under for se de en og en.

 

Takk for besøket! :)

10 thoughts on “Hundefoto

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s