0a79b735-4c6d-45b5-9f2e-f2d715f6e84b_org_medium

Kobber meg her og kobber meg der…

Så lenge jeg er i dette kobberhjørnet så tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvor mye fint det finnes i kobber på epla.no. Hvis du vil se hele denne produktlisten med linker og priser kan du trykker her. Det finnes selvfølgelig mye mer enn dette. Et tips er å skrive kobber i søkefeltet, da får du opp masse lekkert!
  
  
  
  
  
  

4 thoughts on “Kobber meg her og kobber meg der…

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s