div2 007 -2

Flowers in October

Nå har jeg rett og slett okkupert dataen til samboeren og fått lastet ned en prøveversjon av fotoprogrammet jeg bruker, okkupasjonen foregikk med hans samtykke.. Gudskjelov :) Om min blir fikset eller om jeg må kjøpe ny er fortsatt uavklart, men nå har jeg en reserveløsning ihvertfall.

Blomst fra hagen (Asters ) den har akkurat blomstret og det er flere knopper på “busken”. Grunnen til betegnelsen busk er at den var på størrelse med en vanlig potteplante når vi plantet de i fjor, også kom de igjen som noen monster på over 1 meter i år :)

div2 007 -2

29. Oktober, blomstene blomstrer og solen skinner fra skyfri himmel. En sånn vinter takler jeg helt fint!
div2 015

Her i et papphus fra TGR. Kuttet et lite hull i lokket og satt et lite glass inne i huset . Tanken var å dekorere huset også, men så går det som det stort sett alltid går, jeg får aldri bestemt meg så det får være som det er… Så lenge!

4 thoughts on “Flowers in October

Comments are closed.