.

Simple Beauty

I dag har det vært en grå og regnfull dag. Naturen trengte det, og jeg trengte det ;) Har ikke noe i mot varme solfylte dager men det er forfriskende med litt regn etter en lang periode med varme!

Enkel skjønnhet syns jeg er en fin beskrivelse på strå. De er over alt og man enser de nesten ikke, men tar man en ekstra titt så er de like vakre som blomster… Syns nå jeg :)

.

.

.

.

“Simple can be harder than complex: You have to work hard to get your thinking clean to make it simple. But it’s worth it in the end because once you get there, you can move mountains” (Steve Jobs)

10 thoughts on “Simple Beauty

 1. Vilde Fagerland says:

  Så vakre bilder! :)
  Og jeg er så enig! Av og til gjør det godt med litt regn. Å våkne til plask på vinduene var en behagelig start på dagen:)

 2. I et lite Norgesglass says:

  Flotte bilder :) Jeg er helt enig, strå er faktisk veldig fint – til tross for at de er fargeløse og tynne ;) Og ja, regnvær og ruskevær er bra, selv på sommeren, det var sikkert lett å skjønne gjennom mitt blogginnlegg i går :)

 3. flaggermusvinger says:

  Bra sitat av Jobs :-) Og fine bilder også som vanlig. :) Her i Kristiansand har det regna litt i det siste, noe jeg er glad for, for nå var jeg litt bekymra for at hageblåbærene mine skulle tørke ut.

  • emmieverlasting says:

   Takk takk! :) Ja, det sitatet jeg likte jeg godt. Godt med litt regn, stor skogbrannfare i kommunen jeg bor og har hytte i så jeg er takknemlig for noen dråper nå :) Godt bærene dine ble reddet!

Kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s